Lifestyle

„Amendă” pentru că nu și-au anunțat absența? Un cuplu a trimis factura invitaților care nu au venit la nuntă

Doug și Dedra Simmons, un cuplu din Chicago, SUA, a decis să le ofere o lecție invitaților care au confirmat, dar nu au venit la nuntă. Aceștia le-au trimis facturi pentru a-și recupera cheltuielile.

Ceremonia a avut loc în august, iar meniul a costat 120 de dolari pentru o persoană. Cei care nu au venit, deși au spus că vor fi alături de miri în ziua nunții, au primit termenul de o lună, începând cu 18 august, pentru a plăti locul rezervat lor.

Aceștia pot face plățile prin intermediul portmoneelor electronice. Mai mult, cuplul a publicat factura și pe rețelele de socializare, relatează libertatea.ro, citând New York Times. Cei doi susțin că problema nu sunt banii, ci atitudinea.

„Am întrebat de patru ori: Puteți veni? Și ei au spus: Da. Nimeni nu m-a sunat, nici nu mi-a trimis mesaj: Nu putem veni… E tot ce ceream. Dacă-mi spuneai că nu reușești, aș fi înțeles, dar să nu-mi spui nimic și apoi să nu apari? Am luat-o personal”, afirmă mirele.

Mesajul a stârnit reacții pe internet. În timp ce unii s-au amuzat, alții au susținut cuplul, menționând că au fost în situații similare.

Back to top button