Actualitate

Ultima oră | Caz șocant în Capitală: O tânără a născut acasă și a pus copilul în congelator

Caz ieșit din comun în Capitală. O tânără de 20 de ani a născut un copil în condiții casnice și, crezând că acesta este mort, l-a pus în congelator, pentru ca ulterior să-l înmormânteze.

Inspectoratul General al Poliției informează că, în seara zilei de 23 ianuarie, Poliția a fost sesizată de către medici, care au comunicat că tânăra s-a adresat la ei după ajutor medical, după ce ar fi născut la domiciliu.

Doctorilor le-au trezit suspiciuni faptul că femeia s-a prezentat la instituția medicală fără copil, declarând că acesta s-ar fi născut fără suflare.

Grupa operativă s-a deplasat la locul de trai al tinerei stabilind că, la 22 ianuarie, aceasta a născut un copil în condiții casnice. Femeia le-a spus polițiștilor că, la naștere, copilul nu prezenta semne de viață și a decis să-l pună în congelator, ca ulterior să-l înmormânteze.

În rezultatul examinării medico-legale, la domiciliu, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul copilului, acesta fiind îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei și stabilirea exactă a cauzei și momentului decesului.

Totodată, oamenii legii au stabilit că tânăra a încercat să ascundă sarcina în localitatea de baștină, iar cu puțin timp înainte de naștere aceasta a închiriat un apartament în Capitală.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Related Articles

Back to top button