Coronavirus

ULTIMA ORĂ! Autoritățile au suspendat licitația pentru procurarea celor 400 de mii de doze de vaccin anti-COVID

Responsabilii din cadrul Centrului pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate au suspendat licitația pentru procurarea a 400 de mii de doze de vaccin anti-COVID pentru utilizarea în cadrul planului național de imunizare COVID-19. Reprezentanții CAPCS susțin că licitația are statut de „suspendată” întrucât „a fost prelungit termenul limită de depunere a ofertelor din cauza clarificărilor parvenite pe platforma SIA RSAP-MTender”, iar după „prezentarea răspunsului la clarificări”, licitația ar putea fi realuată.

Anunțul despre suspendarea licitației a fost făcut pe site-ul licitațiilor publice.

În context, reprezentanții Centrului pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate, au publicat pe site-ul instituției o notă informativă prin care anunță că licitația, pe site-ul licitațiilor publice, are statut de „suspendată” întrucât „ a fost prelungit termenul limită de depunere a ofertelor din cauza clarificărilor parvenite pe platforma SIA RSAP-MTender”.

Astfel, CAPCS menționează că licitație va fi realuată după „prezentarea răspunsului la clarificări”.

La 19 martie, autoritățile au anunțat despre licitația pentru procurarea a 400 de mii de doze de vaccin anti-COVID pentru utilizarea în cadrul planului național de imunizare COVID-19, suma totală pentru achiziționarea lotului fiind de 70 de milioane de lei.

În oferta autorității contractante, Centrul pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate, se menționa că va fi acceptat vaccinul autorizat condiționat în R. Moldova ( la momentul deschiderii ofertelor ), sau vaccinul să fie autorizat de către Agenția Europeană a Medicamentului ( European Medicines Agency în continuare EMA, la momentul deschiderii ofertelor ) sau să fie autorizat de către Biroului Federației de control asupra calității alimentelor și medicamentelor (FDA USA) ( la momentul deschiderii ofertelor ) sau să fie inclus în lista Organizației Mondiale a Sănătății de utilizare în urgențe (Emergency Use Listing) ( la momentul deschiderii ofertelor ) sau în lista vaccinurilor COVID-19 în cadrul procesului de evaluare OMS EUL / PQ ( la momentul deschiderii ofertelor ).

MAI MULTE DETALII: DOC/ Autoritățile anunță licitație pentru procurarea a 400 de mii de doze de vaccin anti-COVID. Oferta – 175 de lei pentru un vaccin. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanții

Licitație cu iz de dedicație pentru livrarea vaccinului anti-Covid

Articole similare

Back to top button