Externe

Un bărbat a decedat după ce în 43 de spitale nu i s-a găsit loc. Paturile de terapie intensivă, ocupate de bolnavi de COVID-19

Un american a murit pe 1 septembrie după ce în 43 de spitale nu s-a găsit un loc la terapie intensivă pentru el. Bărbatul avea probleme cardiace.

Bărbatul din Alabama a suferit un atac de cord la sfârșitul lunii trecute. Acesta a mers la Cullman Regional Medical Center pe 23 august, iar peste 12 ore rudele au fost informate că toate cele 43 de instituțiile medicale contactate au secțiile de terapie intensivă pline de pacienți cu diagnoza COVID-19.

Conform fiicei, nivelul de îngrijire necesar nu era disponibil la spitalul regional.Până la urmă, bărbatului i s-a găsit un loc la Spitalul Fundației Rush din Meridian, Mississippi, la peste 300 de kilometri distanță de reședința sa, transmite libertatea.ro, citând CNN. Acesta a fost transportat cu un avion medical, însă medicii nu l-au putut salva.

Bărbatul era vaccinat anti-COVID. Ulterior, familia a plasa pe rețelele de socializare un mesaj în care a îndemnat oamenii să se vaccineze pentru ca alte persoane să poată primi asistența medicală necesară în caz e urgențe.

Back to top button