Actualitate

(VIDEO) 18+ Cuplu surprins în ipostaze intime în avion. Reacția pasagerilor (spectatorilor)

Pasagerii Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, au asistat la un contact public la mulți kilometri deasupra solului. Un videoclip cu comportamentul obraznic al cuplului a fost postat pe rețelele de socializare la începutul acestei săptămâni, dar nu a fost specificat pe ce zbor a avut loc incidentul, precizează unian.net

Filmările arată un bărbat ținând o băutură în mâini, așezat pe un scaun de avion, în timp ce vecinul său clătină din cap lângă picioarele sale. Când femeia și-a ridicat privirea de la ocupația sa, cuplul a început să se sărute cu pasiune.

Evident, videoclipul a fost filmat de un alt pasager așezat peste culoar de un cuplu pofticios.

„Acest lucru este permis de regulile etice ale Ryanair. Voi lua în considerare acest lucru la următoarea rezervare”, – videoclipul a fost semnat de autorul său Alan White.

Reacțiile membrilor echipajului la sexul public la bordul navei au rămas neclare, dar conform regulilor publice ale companiei aeriene, pasagerii care încalcă ordinea publică pot fi debarcați cu forța din avion.

Anterior, UNIAN a raportat despre o însoțitoare de zbor British Airways, suspectată de prostituție la bord. Pe o pagină secretă de pe rețelele de socializare, femeia și-a vândut lenjeria intimă, a publicat poze sincere și chiar a oferit servicii intime, inclusiv în timpul zborului.

Related Articles

Back to top button