Sport

(VIDEO) Sheriff Tiraspol a învins echipa portugheză Braga cu scorul de 2-0 în meciul tur din runda eliminatorie a Ligii Europa

Echipa Sheriff Tiraspol a învins pe teren propriu echipa portugheză Sporting Clube de Braga, cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate la sfârșitul ambelor reprize, primul de mijlocașul Sébastien Thill, în minutul 43 din penalty, iar al doilea în minutul 82 de atacantul Traore.

Braga ocupă poziția a patra în Superliga, cu 41 de puncte după 22 de meciuri disputate în campionatul portughez. Echipa se află la o distanță de 19 puncte față de liderul campionatului FC Porto.

Sheriff ocupă prima poziție în Divizia Națională.


Sheriff s-a calificat în premieră în primăvara europeană datorită clasării pe locul trei în grupa D a Ligii Campionilor, ediția 2021/2022. Tiraspolenii au acumulat șapte puncte în partidele cu Șahtar Donețk, Ucraina (2-0 și 1-1), Real Madrid, Spania (2-1 și 0-3) și Inter Milano, Italia (1-3 și 1-3).

Finala se va juca pe Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla, Spania. Inițial, era programată să fie jucată pe Puskás Aréna din Budapesta, Ungaria. Însă, din cauza amânării și realocării finalei din 2020, gazdele finalelor au fost mutate înapoi cu un an, iar Budapesta va găzdui în schimb finala din 2023.


Back to top button